Naslovna Sandžak Novi Pazar Evo kako napreduju radovi na Dijagnostičkom centru, obdaništu, rekonstrukciji ulica! PAZAR JE...

Evo kako napreduju radovi na Dijagnostičkom centru, obdaništu, rekonstrukciji ulica! PAZAR JE GRADILIŠTE! VIDEO

Novi Pazar – U Novom Pazaru, poslednjih dana radi se na više lokacija. Iskop na mestu gde će biti Dijagnostiči centar je završen, a u toku su radovi na postavljajnju temelja za izgradnju tog kapitalnog objekta. Za vikend je najavljeno asfaltiranje Gradske ulice,a kako je ranije planirano odmah će početi I rekonstrukcija Višegradske ulice.

Uz pomoć donacije Ujedinjenih arapskih emirate gradu Novom Pazaru u krugu Opšte bolnice gradi se jedan od najvećih I najznačajnih objekata u Novom Pazaru, savremeni Dijagnostički centar, koji je zdarsvtvu u ovom gradu bio neophodan. Radnici novopazarskog preduzeća HS Iskop gradnja završili su iskop I sada postavljaju temelj. Kako nam je rečeno u tom preduzeću iskop je pri kraju I za izgradnju škole I vrtića u naselju Dojeviće.

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Muzafera Dragolovčanina sutra će biti završena rekonstrukcija Gradske ulice i tokom predstojećeg vikenda biće postavljen asfalt, a ubrzo će početi I radovi u Višegradskoj ulici. Uporedo se radi I popločavanje četvrtog dela pešačke zone u Ulici 28.novembra. Sledeće nedelje biće asfaltiran prilaz stadionu u Šutenovcu i plato kod Mehove džamije. U toku je iskop za Atletski stadion,uređuju se sportko-rekreativni centar I gradski park. Gradi se vrtić u naselju Šestovo, a radnici Direkcije za izgradnju grada postavljaju zaštitne stubove u Ulici 37 Sandžačke divizije. Kako je ranije Novi Pazar će do kraja godine dobiti novo lice.

Exit mobile version