Naslovna Featured Istaknuto Finale plej-ofa Prve futsal lige: Pazarci bez prava na kiks (nedelja, 19.00...

Finale plej-ofa Prve futsal lige: Pazarci bez prava na kiks (nedelja, 19.00 – RTVNP)

finale-plej-ofa-prve-futsal-lige:-pazarci-bez-prava-na-kiks-(nedelja,-19.00-–-rtvnp)

Klub malog fudbala Novi Pazar dočekuje ekipu FON-a, u trećem susretu finalne serije plej-ofa Prve futsal lige Srbije, koja se igra na tri dobijene utakmice.

Beograđani su rešili u svoju korist prethodna dva meča na domaćem terenu, pa ih jedan trijumf deli od prve titule u klupskoj istoriji.

S druge strane, Pazarci nemaju pravo na kiks, pa je uoči nedeljnog duela, koji će u nedelju od 19 časova direktno prenositi Radio-televiziji Novi Pazar, pobeda jedini izbor.

“Šanse za titulu su na njihovoj strani. Hodamo po ivici žileta, ali ta situcija nam je poznata iz polufinala. Sudbina treće utakmice je u našim rukama. Sve zavisi isključivo od nas”, rekao je trener Pazara Vladan Cvetanović.

Komentarišući suđenje tokom plej-ofa, strateg Novog Pazara naveo je da deliocima pravde zamera jedino na procenama prilikom izvođenja auta.

“Možemo da pričamo da li je bilo ovako ili onako, ali suđenje nije kumovalo porazu. Pre svega, tu mislim na drugu utakmicu. Razloge treba potražiti u rosteru, kartonima ili povredi Dejana Jovanovića”, ocenio je Cvetanović.

“Postojao je dogovor. U pripremi utakmice angažovan je i psholog, pa su momci morali da se skoncentrišu isključivo na teren. Od sedmorice igrača, dvojica nisu odgovorila zadacima”, dodao je on.

U odnosu na drugi meč u Beogradu, Novopazarci će biti jači za povratnika Ninoslava Aleksića, ali će zbog kartona izostati Lazar Milosavljević.

M. Minić

Exit mobile version