Naslovna Vijesti Fk Novi Pazar se ogradio od incidenta na utakmici

Fk Novi Pazar se ogradio od incidenta na utakmici

Foto zvanicna stranica

Fudbalski klub Novi Pazar osudio je incident sa meča Jelen Superlige protiv Rada u subotu, kada je navijač flašom pogodio trenera gostujućeg tima.

Foto zvanicna stranica
Foto zvanicna stranica

Novi Pazar se ogradio od nesportskog ponašanja navijača, pozivajući ih da ne nasedaju na provokacije i nastave da iskreno podržavaju svoj klub.

“Atmosfera koju naši navijači prave na stadionu može se porediti sa najvećim svetskim klubovima, a energija koja se sa tribina prenosi na teren daje nam dodatnu snagu.”

“Nažalost, ispadi pojedinaca bacaju senku na izuzetan sportski ambijent, požrtvovanost i trud naših igrača, kao i na ceo naš grad. Mi se obavezujemo da ćemo zaštititi publiku koja dolazi da uživa u fudbalu i nećemo dozvoliti da 8.000 navijača budu taoci šačice neodgovornih pojedinaca koji su sa zapadne tribine gađali gostujućeg trenera i igrače”, saopštio je Upravni odbor Novog Pazara.

Klub je potvrdio je da će intenzivirati saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, navodeći da je dobio uveravanja da će ovakvi i slični incidenti u budućnosti biti najstrožije sankcionisani.

U utakmici drugog kola prvenstva Srbije Novi Pazar je pobedio Rad sa 1:0

Exit mobile version