Naslovna Sandžak Hazbo nokautirao Senada Mahmutovića!

Hazbo nokautirao Senada Mahmutovića!

Sjenica – Kako Sandžakhaber saznaje predsednik opštine Sjenica, Hazbo Mujović nokautirao je bivšeg državnog sekretara Sulejmana Ugljanina Senada Mahmutovića nakon kraće svadje oko podele novca za predizbornu kampanju.

Problem je ispao kada je Mahmutović od Mujovića tražio da donese novac koji je “odvojen” za kampanju a kojem nema traga.
Mahmutović je pred više članova stranke optužio Mujovića da je otudjio pare koje su odvojene za kampanju u Sjenici. Mujović je nakon toga počeo da psuje i naveo da se protiv njega vodi vise sudskih sporova zbog finansijskih pronevera i kazao da on nije “Narodna banka Srbije” da obezbedjuje pare.
Mahmutović je nakon Hazbovog izlaganja u žestokoj raspravi koja je usledila više puta optužio Hazba da je lopov i prevarant i da šteti SDA u Sjenici. Mujović je nakon toga fizički nasrnuo na Mahmutovića koji je završio u bolnici.
Ovo nije prvi incident u redovima SDA, podsetimo, pre izvesnog vremena u Tutinu se sa jednim funkcionerom sukobio predsednik SDA za Tutin Šemsudin Kučević.

Exit mobile version