Naslovna Sandžak Jusufovic: SDA u Tutinu proživljava najgore dane od svog osnivanja, promene su...

Jusufovic: SDA u Tutinu proživljava najgore dane od svog osnivanja, promene su neminovne!

Član predsedništva SDP-a Mirsad Jusufović govoreći o skupštini Opštinskog odbora Sndžačke demokratske partija koja će biti održana 31. Oktobra, u subotu u tutinskom Domu kulture sa početkom u 14 sati rekao da je SDP u Tutinu poslednjih dana imao enorman priliv članstva koji je prevazišao očekivanja, naročito mladih koji, kako ističe Jusufović, žele da menjanju Tutin na bolje I učine nešto za sebe I svoju opštinu. 
Jusufović izjavio je da će ta stranka Skupštinom opštinskog odbora u Tutinu u subotu početi predizbornu kampanju za lokalne izbore u tom mestu i izrazio uverenje da će nakon njih doći do promene vlasti u toj sandžačkoj opštini i da u njoj posle 19 godina neće učestvovati SDA Sandžaka.
Skupštini će, kako je najavio Jusufović, prisustvovati I osnivač Sandžačke demokratske partije ministar Rasim Ljajić.
Sandžačka demokratska partija, naglašava Jusufović vodi ozbiljnu politiku koju su građani prepoznali. On je izrazio uverenje da će na izborima ta stranka odneti ubedljivu pobedu u čitavom Sandžaku I time se nametnuti kao faktor koji će zastupati interese ove regije koja, kako ističe, zaslužuje da u ustavno-pravnom sistemu bude porepoznata, ali nikako na ekstremne načine koji podrazumevaju autonomne oblasti, republike ili nezavisnosti.
Komentarišući nedavne izjave Sulejmana Ugljanina član predsedništva SDP-a Mirsad Jusufović je kazao da SDA proživljava najgore dane od svog osnivanja , te da članstvo u masovnom broju napušta tu stranku.
Jusufović je pozvao sve meštane Tutina da u subotu u 14 sati u što većem broju prisustvuju skupštini Opštinskog odbora SDP-a u tutinskom Domu kulture.

Exit mobile version