Naslovna Vijesti Karić: Kupili smo “Novu”, BK TV od septembra

Karić: Kupili smo “Novu”, BK TV od septembra

Serbian businessman Bogoljub Karic answers questions during an interview with Reuters in Belgrade May 18, 2005. Giving his views on business and politics in the Balkans, Karic said "Serbia needs a Putin" to clean up the corruption that has plagued the country for the last 15 years, stunting growth and driving away investment. PICTURE TAKEN 18MAY2005. FOR RELEASE WITH STORY BC-SERBIAMONTENEGRO-BUSINESSMAN. REUTERS/Marko Djurica IM/AA - RTRBUO3

Kupili smo TV Novu, jer poseduje najsavremeniju opremu u Srbiji, izjavio je Blicu biznismen Bogoljub Karić i izrazio očekivanje da će BK Televizija od septembra početi da radi.

Televizija će biti ista kao što je to bila BK TV, imaće svoje autorske emisije političke i ekonomske, kakve imaju Blumberg ili ruski RBK, objasnio je Karić.

On je napomenuo da je BK TV dobila rešenje suda da je poništeno sve ono što se desilo pre deset godina u vezi sa oduzimanjem televizije.

“Koštuničina “demokratska vlast” poslala je kordon policije u maskirnim uniformama, a sa njima je došlo 30 sa fantomkama. Počeli su da kidaju kablove, da vade kompjutere i lome sve živo, normalni uz asistenciju policije”, podsetio je Karić.

“Vratiću se kad pobedi pravda”

Upitan da li će televizija pripremiti njegov povratak u Srbiju, Karić je odgovorio da za tim nema potrebe i da on nije princ Čarls da ga dočekuje BK TV.

“Sve ono što ja želim je da se nakon 20 godina obustave postupci koji su montirani protiv mene i da se oslobodi menadžment BK grupe – najprofesionalniji u istoriji Jugoslavije”, naveo je Karić.

Karić je istakao i da odavno namerava da se vrati u Srbiju, ali je ocenio da još nije bilo nikakvih uslova za njegov povratak.

On je poručio i da će se u Srbiju vratiti kada “pobedi pravda”.

izvor: N1

Exit mobile version