Naslovna Sandžak Novi Pazar Kosanović: I Partizan je “bio” favorit…

Kosanović: I Partizan je “bio” favorit…

NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je danas da je Crvena zvezda favorit, ali da to ne znači da će zabeležiti pobedu u derbiju 21. kola Superlige.

“Zvezda je veliki favorit protiv svih, sem protiv Partizana, ali kad bismo samo tako razmišljali ne bi se bavili ovim poslom. Partizan je bio još veći favorit nego Zvezda, pa je prošao kako je prošao. Mi smo ovde da se takmičimo, to što je Zvezda ispred nas ne znači da mora automatski da dobije. Ima prednost, ali to ne mora da odluči krajnji rezultat”, rekao je Kosanović na konferenciji za medije.

Meč između Novog Pazara i Crvene zvezde biće odigran pred praznim tribinama zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

“Biće lep dan, dobar teren, jedino što neće biti publike. Nekako je loš osećaj kada je stadion prazan. Bez obzira na sve, imamo važnu utakmicu, značiće nam svaki bod ako uspemo da ga osvojimo”, poručio je strateg Pazaraca.

On je dodao da su sve ekipe, osim Partizana i Vojvodine, kvalitetnije nego prošle jeseni.
“To što su Partizan i Vojvodina uradili nije normalno, ali oni znaju zbog čega su to uradili. Zvezda je napravili dodatnu selekciju, ima dosta korektan tim, ovog proleća prave dobre rezultate, teško gube utakmice i primaju golove. To su statistički podaci, koji ne moraju da znače ništa. Sutra je novi dan i utakmica, probaćemo da se pokažemo u najboljem svetlu i uz dobru igru probamo da napravimo rezultat”, rekao je Kosanović.

Utakmica 21. kola Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se sutra od 15.30 na gradskom stadionu u Pazaru.

Exit mobile version