Naslovna Sport Fudbal Kosanović: To su lopovi! Ovakve ljude treba izbaciti iz fudbala.

Kosanović: To su lopovi! Ovakve ljude treba izbaciti iz fudbala.

Nezadovoljan suđenjem na današoj utakmici njegovog Radnika i Crvene zvezde, Kosanović nije birao reči kojima će komentarisati suđenje. On se nadovezao i na slučaj 3 za 3 i oštro kritikovao čelinke saveza.

-Priče da ćemo kažnjavati ČSK iz Čelareva, a nećemo OFK Beograd i Zvezdu, odnosno Spartak iz Subotice, ta priča prolazi među ljudima koji ne razumeju o čemu se ovde radi.

Ranije ovih dana predsednik FSS Slaviša Kokeza rekao je da je FSS pokrenuo postupak protiv određenih klubova Prve lige i da će taj postupak biti završen do kraja godine.
-Ne znam kako je bilo pre godinu, dve, pet ili deset, ali za vreme mog mandata, sa svojim timom saradnika, neću tolerisati nikakve manipulacije ili nečasne radnje u srpskom fudbalu. A tih radnji je nažalost, u prvoj polusezoni, bilo u Prvoj ligi. I klubovi koji su to radili biće najoštrije sankcionisani. Nisam disciplinski sudija niti pripadam Disciplinskoj komisiji, ali Disciplinska komisija sa gospodinom Žarkom Stevanovićem ima apsolutno sva ovlašćenja FSS – otkrio je Kokeza.

https://www.youtube.com/watch?v=InhWptKCvME&feature=youtu.be

Exit mobile version