Naslovna Sport Košarkaši Mega MIS-a “razbili” Cibonu sa 66 razlike

Košarkaši Mega MIS-a “razbili” Cibonu sa 66 razlike

kosarkasi-mega-mis-a-“razbili”-cibonu-sa-66-razlike
Košarkaši Mega MIS-a “razbili” Cibonu sa 66 razlike

Juniori Mega MIS-a su na sjajan način krenuli u odbranu krune regionalnog šampiona, pošto su u polufinalu Fajnal fora U19 ABA lige savladali Cibonu sa više nego ubedljivih 116:50 (27:15, 33:17, 26:10, 30:8). Izabranici Dragoljuba Avramovića su iz četvrtine u četvrtinu uvećavali prednost. Već do poluvremena je razlika iznosila 28 poena, a potom su je mladi košarkaši Mege uvećali za 16 poena u trećoj deonici i sve je bilo jasno.

Sledi veliko finale, a juniori Mega MIS-a će se za titulu boriti protiv vršnjaka iz SC Derby-a, koji su savladali Igokeu u prvom polufinalu.

Najefikasniji u redovima Mega bio je Bogoljub Marković sa 19 poena, upisao je i pet skokova za indeks 23, ali je najkorisniji bio Filip Jović koji je bio nadomak dabl-dabla sa 17 poena i osam skokova (indeks 27). Ispratili su ih Ognjen Srzentić sa 14, Urban Kroflič sa 13 i Abdramane Sibi sa 11 poena (šest skokova).

Treba istaći i da su svi igrači dobili priliku, kao i da se svih 12 Avramovićevih izabranika upisalo u listu strelaca.

Finalni susret završnog turnira U19 ABA lige takođe se igra u Doguš Sports Akademiji u Novom Pazaru, a zakazan je za četvrtak, 18. april, od 19h.

www.bcmegabasket.net

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

The post Košarkaši Mega MIS-a “razbili” Cibonu sa 66 razlike appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Košarkaši Mega MIS-a “razbili” Cibonu sa 66 razlike appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version