Naslovna Featured Istaknuto Krizni štab: Zahtev za refundaciju troškova od ponedeljka

Krizni štab: Zahtev za refundaciju troškova od ponedeljka

krizni-stab:-zahtev-za-refundaciju-troskova-od-ponedeljka

Gradski štab za vanredne situacije Novog Pazara doneo je odluku kojom će porodicama čiji je član domaćinatsva preminuo od posledica pandemije, biti refundirani troškovi nastali prema JP “Gradska čistoća”, a pre 4.jula ove godine.

Troškovi će biti  refundirani u iznosu do 30 000 dinara, uz obavezu člana domaćinstva koje je troškove snosilo, da  nadležnima dostavi potrebnu  dokumentaciju.

Za potrebe podnošenja zahteva  u Uslužnom centru na raspolaganju je šalter broj 2 i to od ponedeljka,  26. oktobra do 13. novembra, radnim danima u vremenu od 7:30h do 15:00 časova.

Gradski štab za vanredne situacije apelovao je na verske zajednice da u svojim objektima  sprovode pojačane mere zaštite u cilju prevencije i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19.

’’Mnogo toga zavisi i od ponašanja svakog pojedinca pa je  izuzetno važno da u cilju obezbeđivanja lične i zdravstvene bezbednosti drugih građani u zatvorenom prostoru  nose maske i pridržavaju se propisine distance’’ poručuju iz Gradskog štaba.

Kako je saopšteno, Štab za vanredne situacije i Grad Novi Pazar  će, u saradnji sa svim državnim institucijama, sve svoje kapacitete u narednom periodu usmeriti prema kontroli mera i preporuka Ministarstva zdravlja i republičkog Kriznog štaba, a koje se odnose na sprečavanje i suzbijanje širenja virusa Covid19.

Senada Kalić

Exit mobile version