Naslovna HRONIKA KURTIJEV ČOVEK DILOVAO DROGU U ALBANIJI! Skandal potresa Prištinu! Evo šta su...

KURTIJEV ČOVEK DILOVAO DROGU U ALBANIJI! Skandal potresa Prištinu! Evo šta su mu sve pronašli tokom hapšenja!

kurtijev-covek-dilovao-drogu-u-albaniji!-skandal-potresa-pristinu!-evo-sta-su-mu-sve-pronasli-tokom-hapsenja!

FOTO TANJUG/ MILOSŠ MILIVOJEVIC Albanska policija uhapsila je Besnuka Mujecija, člana Pokreta Samoopredeljenje, čiji je lider kosovski premijer Aljbin Kurti, zbog sumnje da se bavio prodajom i trgovinom narkoticima u Albaniji, a u toj policijskoj akciji zaplenjeni su narkotici u vrednosti od skoro pola miliona evra, prenosi Albanijan post.

Mujeci je, kako se navodi, bio deo kriminalne grupe koja je prevozila narkotike u Albaniju, a albanska policija je saopštila da su “uhapšeni locirani sa sumnjivom pošiljkom narkotika u kojoj se nalazilo 11.300 tableta ekstazi”, tržišne vrednosti oko 400.000 evra.

Kako je navedeno na zvaničnom Fejsbuk profilu albanske policije, tokom akcije uhapšeni su Mithat Ramadani (30) i Besnik Mujeci (40), obojica iz Prištine i Kalem Picari (24), Ambra Miftari (28) i Danijel Avdija (26) sa prebivalištem u Tirani.

Albanska policija je saopštila i da je istraga pokazala da su pomenute osobe, koristeći turističku sezonu i pojačan saobraćaj, pošiljke slali preko autobuskih linija Priština-Tirana.

– Nakon što su pošiljke stizale u Tiranu, iznajmljenim automobilima su transportovane po Tirani i u druge gradove, uglavnom na obali Albanije – naveli su iz policije.

naslovi.net

Exit mobile version