Naslovna Vijesti Ljajić u poseti Azerbejdžanu

Ljajić u poseti Azerbejdžanu

Beograd, 16. novembra 2012 - Rasim Ljajic na konferenciji za medije. Vlada Srbije skinula je sa dnevnog reda sve tacke koje se odnose na dostavu dokumentacije Haškom tribunalu, što ne znaci da obustavlja saradnju sa tim sudom, ali je svodi na tehnicki nivou, izjavio je danas šef Nacionalnog tima za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajic. FOTO TANJUG / NENAD MILOŠEVIC / tj

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić boraviće 28 i 29. septembra u zvaničnoj poseti Azerbejdžanu, gde će sa ministrom ekonomije i industrije Azerbejdžana Šahinom Mustafajevim predsedavati sednicom Međuvladine komisije za ekonomsku saradnju dve zemlje, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Ljajić će se tokom boravka u Bakuu sastati i sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevom, premijerom Arturom Rasizadeom, ministrom komunikacija Alijem Abasovim, kao i ministrom kulture i turizma Abulfazom Garajevim.

Za vreme zasedanja Međuvladine komisije za ekonomsku saradnju Srbije i Azerbejdžana biće održan i biznis forum privrednika iz obe zemlje.

izvor: BETA

Exit mobile version