Naslovna Sandžak Novi Pazar Mehović: Odbornici SDA Sandžaka koriste uvredljive termine na račun političkih neistomišljenika

Mehović: Odbornici SDA Sandžaka koriste uvredljive termine na račun političkih neistomišljenika

mehovic:-odbornici-sda-sandzaka-koriste-uvredljive-termine-na-racun-politickih-neistomisljenika
Mehović: Odbornici SDA Sandžaka koriste uvredljive termine na račun političkih neistomišljenika

Predsednik odborničkog kluba SDA Sandžaka u Novom Pazaru Merfid Kamešničanin rekao je danas da su aktivisti SDP, koji su 18. decembra gledali fudbalsku utakmicu ispred zgrade gradske uprave, “bili agresivni i da su imali razne rekvizite i predmete u rukama.”

On je, tražeći da Skupština Novog Pazara formira anketni odbor koji će razmatrati sve što se dogodilo tog dana na javnoj površini, kazao da je “umalo došlo do tragedije” i da je to sprečeno “samo zahvaljujući SDA Sandžaka.”

Odgovarajući na ove teške optužbe, odbornik SDP Armin Mehović, kazao je da su svi imali priliku da vide šta se zaista desilo tog dana.

View this post on Instagram

A post shared by Indeks Online (@indeksonline_rs)

– Postoje video snimci na kojima se vidi ko je bio agresivan i ko se sukobio, vidi se ko je napao pripadnike policije, rekao je Mehović.

On je dodao da odbornici SDA Sandžaka koriste uvredljive termine na račun političkih neistomišljenika.

– Koristite termine kao što su “agresivni, naoružani, drumski razbojnici…” To nije u redu i takve reči ne priliče ovom domu, rekao je Mehović.

Na snimcima koji su dostupni javnosti zaista se vidi kako se pristalice SDA i SPP na tom skupu sukobljavaju sa pripadnicima policije, ali i međusobno. To potvrđuje i činjenica da su policijski kordoni bili postavljeni i okrenuti ka pripadnicima opozicionih stranaka.

Ovi snimci najbolje demantuju tvrdnje odbornika SDA Sandžaka Merfida Kamešničanina.

Exit mobile version