Naslovna Sandžak Novi Pazar Meštani naselja iznad Velikog groblja dobili put

Meštani naselja iznad Velikog groblja dobili put

Novi Pazar – Radnici Direkcije danas su radili na izgradnji puta u naselju iznad Velikog groblja. Za meštane su ovi radovi od velikog značaja, jer do sada nisu mogli da dođu do svojih kuća.

Meštani ovog naselja do sada su imali neprohodan put do svojih kuća. Kako kažu teško su dolazili do svojih kuća, pa su im ovi radovi od velikog značaja.

Direktor novopazarske Direkcije za izgradnju grada Mujo Šačirović najavio je da će odmah nakon ovih radova pristupiti izgradnji kanalizacije u ovom naselju.

“Ovi radovi na proširenju puta bili su neophodni, kako bi se u nekom kasnijem periodu pristupilo asfaltiranju. Projekat izgradnje kišne i fekalne kanalizacije je u toku, tako da ćemo ove godine te poslove završiti. Postigli smo dogovor sa meštanima da svoje zemljište ustupe za put i evo danas rešavamo ovaj njihov problem nepristupačnog puta“, rekao je Šaćirović.

Pripremni radovi na izgradnji Dijagnostičkog centra su u punom jeku. Predstavnici lokalne samouprave i javnih preduzeća obišli su I ovo gradsilište.

Exit mobile version