Naslovna Vijesti Ministar Rasim Ljajić reagovao na nepošteno poslovanje Arome

Ministar Rasim Ljajić reagovao na nepošteno poslovanje Arome

Ministar trgovine Rasim Ljajić rekao je za Nedeljnik da će tržišna inspekcija reagovati po prijavi Nedeljnika da u Aroma marketima primerke našeg magazina pozajmljuju na čitanje.

“Poslaćemo inspekciju po vašoj prijavi. Reč je o primeru nepoštenog poslovanja, koje, ukoliko dođemo do dokaza, mora biti sankcionisano”.

Nedeljnik je tržišnoj inspekciji uputio prijavu sa tačnim datumom kada je u Aromu vraćen pozajmljeni Nedeljnik, a s obzirom na to da je market pod video nadzorom, verujemo da inspekciji neće biti teško da utvrdi da je došlo do prekršaja

Nedeljnik se takođe, pismenim putem obratio i predstavnicima “Arome”, ali do zaključenja ovog teksta od njih nismo dobili odgovor.

U objektu “Arome” u Ulici Stevana Sremca 12, u samom centru grada, mesecima se na najgrublji način krade naš list, a najverovatnije i druge novine, zbog čega smo odlučili da pokrenemo tužbu protiv ovog lanca, ali i uđemo u kampanju protiv nelegalnog čitanja novina koje je uzelo maha.

Naime, u ovom objektu iz nedelje u nedelju odmah u četvrtak “proda” Nedeljnik, pa zatim u sredu, kada se odjavljuje broj, pojavi ukradeni primerak.

izvor: Nedeljnik

Exit mobile version