Naslovna HRONIKA MONSTRUMU NIJE PRVI PUT Suprugu u sedmom mesecu trudnoće tukao dok nije izgubila...

MONSTRUMU NIJE PRVI PUT Suprugu u sedmom mesecu trudnoće tukao dok nije izgubila svest, onda je krvnički ŠUTIRAO U STOMAK!

Suprugu u sedmom mesecu trudnoće udarao i rukama i nogama u stomak dok je ležala bez svesti!

Sud u Ljubuškom odredio je jednomesečni pritvor za J. Nj. (29) iz Čapljine zbog sumnje da je naneo telesne povrede svojoj supruzi, kao i da je potom počionio saobraćajni prekršaj jer je upravljao neregistrovanim vozilom.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva J. Nj. se sumnjiči da je 21. aprila u Ljubuškom, u porodičnoj kući njegove tašte, u alkoholisanom stanju fizički napao svoju suprugu, nakon čega je pala, udarila glavom o stepenicu i izgubila svest.

– Videvši kako bespomoćno leži, sestre su joj priskočile u pomoć, kada je osumnjičeni jednu sestru udario šakom u glavu, a drugu uhvatio za ruke i odgurnuo je, nanevši joj lake telesne povrede. Tom prililikom je porazbijao stvari po kući, tražeći ključeve od automobila i želeći da vozi njihovo maloletno dete, koje je u jednom trenutku uzeo, pa kada je dete zaplakalo, ostavio ga je samog na podu dnevne sobe i udaljio se vozilom u nepoznatom pravcu – rečeno je iz Tužilaštva ZHK.

Takođe, u petak, 3. avgusta, ponovo je u alkoholisanom stanju fizički nasrnuo na svoju suprugu koja je u poodmakloj trudnoći od sedam meseci.

U jednom momentu, kada se njegova supruga udaljavala od njega u smeru kuće, on je sustigao i šakom udario u glavu, nakon čega je izgubila svest.

– Dok je ležala na podu, prišao joj je te nogama i šakama udarao po telu i trudničkom stomaku. Tom prilikom porazbijao je stakla na vozilu i stvari pred kućom, pa je seo u neregistrovano vozilo i odvezao se, nakon čega su ga zaustavili policijski službenici i uhapsili – naveli su iz Tužilaštva ZHK.

Exit mobile version