Naslovna Sandžak Novi Pazar Muljator – Četnik Živković ojadio četnike iz dijaspore za “Pohod na Novi...

Muljator – Četnik Živković ojadio četnike iz dijaspore za “Pohod na Novi Pazar”

Novi Pazar – Kako Sandžakhaber ekskluzivno saznaje čentnici su se ozbiljno spremali da dođu u ovaj grad. Međutim zbog uzavrele situacije i puno informacija objavljenih na medijima u Sandžaku Bratislav Živković nije uspeo da sakupi puno svojih saboraca.

Četnike” otkačili Kraljevčani, Delije, Pazarci i Raščani!

Naime, juče je u Kraljevu celodnevno emitovan poziv za “pohod u Novi Pazar” a zborno mjesto bilo je ispred Manastira Žiča u Kraljevu u 9 časova.
Pošto se kraljevčani nijesu odzavali na njihove pozive a Živković ostao sam sa svoja tri ađutanta od kojih je jedan fotograf zadužen da slika komandanta a druga dvojica za vezu i logistiku sa drugim dijelovima njihovih “zamišljenih” četničkih ćelija po Srbiji.
Kada su uvideli da u Kraljevu nemaju podršku za to od samih mještana, ali također da nemaju podršku ni u Srpskom dijelu stanovništva u Novom Pazaru, Raški i obližnjim gradovima odlučili su se da pozovu “braču sa Kosova”. Radi se o navijačima Crvene Zvezde, tačnije jednoj skupini sa kojom “četnici” održavaju kontakt već duže vrijeme.

Delije otkazale podršku zbog dobre organizacije jedinica UKP-a.

Međutim, jutros rano “Delije” su poslale poruku da neće ići preko brda jer je suviše opasno a kompletnu operaciju sprečavanja dolaska četnika u Novi Pazar, kao i kontrolu prelaza preko rogozne ali i alternetivnih putnih pravaca sa kosova vodilo je odeljenje zaduženo za terorizam i ekstremizam novopazarske polisijske uprave.

Ojadio četnike iz Dijaspore! 

Sa druge strane Živković je imao i novčanu korist jer je od donacija iz dijaspore i srpskih četnika po svijetu sakupio “brojne” donacije koje su javno tražili preko svojih portala za štampanje propagandnog materijala. Niko ne zna sumu koju je sakupio samozvani “četnički komandant”.

Exit mobile version