Naslovna Sport Novi Pazar domaćin finalnog turnira ABA lige za juniore

Novi Pazar domaćin finalnog turnira ABA lige za juniore

novi-pazar-domacin-finalnog-turnira-aba-lige-za-juniore
Novi Pazar domaćin finalnog turnira ABA lige za juniore

Završni turnir juniorske košarkaške ABA lige biće odigran 17. i 18. aprila u Novom Pazaru, a svoje umeće pokazaće najbolji mladi košarkaši Cibone, Mege, Derbija i Igokee. Ovo značajno takmičenje organizuje  se prvi put u Novom Pazaru a iz Ustanove za sport su ubeđeni da će Novi Pazar kao i uvek do sada biti sjajan domaćin.

Direktor Ustanove za sport Emir Mehmedović ubeđen je da će dvorana Douš biti sjajan domaćin za najbolje mlade košarkaše među kojima se nalaze novi NBA asovi.

“Pozvao bih sve ljubitelje košarke da dođu na utakmice polufinala i finale kako bi pružili podršku ovim mladim košarkašima, najvećim talentima u regionu. Siguran sam da će imati šta da vide a da će se Novi Pazar pokazati kao dobar suorganizator ovog dogđaja” – rekao je Mehmedović.

Polufinalne utakmice na programu su u sredu i to od 16h sastaće se Mega MIS i Cibona, dok će snage od 19h odmeriti SC Derby i Igokea m:tel. Utakmica za treće mesto je u četvrtak u 16h, a finalni susret u 19h.

Novi Pazar takođe će biti domaćin i finalnog turnira Kupa Srbije u futsalu koji će biti sa održan od 19. do 21.aprila, a među ekipama koje će se boriti za trofej nalazi se i ekipa domaćina KMF Novi Pazar.

Osim pomenutih dešavanja, Ustanova za sport i Sportski savez Novi Pazar organizuju veliki broj manifestacija povodom Dana grada.

The post Novi Pazar domaćin finalnog turnira ABA lige za juniore appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Novi Pazar domaćin finalnog turnira ABA lige za juniore appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version