Naslovna Sport Pazar: Posle Ljajića, sa Bosfora sleću Egipćanin i Korejac?

Pazar: Posle Ljajića, sa Bosfora sleću Egipćanin i Korejac?

pazar:-posle-ljajica,-sa-bosfora-slecu-egipcanin-i-korejac?

Novi Pazar je pomalo deficitarne pozicije u manevru, odmah iza napadača, napunio zvučnim imenima. Najpre je došao Sejduba Suma, a u smiraj prelaznog roka u Srbiji i najveća klupska transfer atrakcija ikada – Adem Ljajić.

Tu nije kraj. Očigledno da u ambicioznom članu Mozzart Bet Superlige sa obala Jošanice i Raške razmišljaju i o fudbalerima sposobnim da donesu “svežu krv” u poslednjoj i veznoj liniji.

Naredne potencijalne akvizicije, kao i Adem Ljajić, u Pazar stižu iz Istanbula, ali ne iz Karagumruka već iz Fenerbahčea. Bratski klub Plavima je ponudio na zajam mladog reprezentativca Egipta Omara Fajeda i nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Južne Koreje Žinhoa Žoa.

“S obzirom da se prelazni rok kod nas završava sutra u ponoć, administracije dva kluba intenzivno rade na sređivanju neophodne papirologije za dvojicu fudbalera. Želimo ih što pre u našim redovima”, navode u pazarskom superligašu.

Fajed (20) igra na pozicija štopera. U Fenerbahče je stigao pre mesec dana i potpisao je četvorogodišnji ugovor, a ranije je nosio dres egipatskog Al Mokavlona.

Nekih mesec i po pre Fajeda, popularni Fener potpisao je na tri godine takođe 20-godišnjeg univerzalnog vezistu Žoa iz sopstvenog omladinskog pogona, a sa prethodnim stažom u južnokorejskim klubovima Đeonbuku i Daedongu.

M. Minić/Mozzart Sport

Foto: Jin-Ho Jo (printscreen)

The post Pazar: Posle Ljajića, sa Bosfora sleću Egipćanin i Korejac? appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Pazar: Posle Ljajića, sa Bosfora sleću Egipćanin i Korejac? appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version