Naslovna Sport PB U20 u dvorani: Pet pazarskih aduta u Beogradu

PB U20 u dvorani: Pet pazarskih aduta u Beogradu

pb-u20-u-dvorani:-pet-pazarskih-aduta-u-beogradu
PB U20 u dvorani: Pet pazarskih aduta u Beogradu

Starijejuniorsko atletsko Prvenstvo Balkana u dvorani biće održano 4. februara u Beogradu, a savezni selektor Edin Zuković pozvao je i petoro atletičara Novog Pazara.

U trenerskom timu Srbije na predstojećem šampionatu poluostrva za uzrast do 20 godina “pod krovom” u dvorani na Banjici je i pazarski stručnjak Rifat Ziljkić.

Debi u nacionalnoj selekciji u nedelju očekuje Amina Ajdinovića, koji će se takmičiti u skoku uvis.

“Izradnja atletske dvorane u Beogradu odavno je donela pozitivne rezultate, a isto tako i otvaranje savremenog tunela na novopazarskom Atleskom stadionu. Posebno raduje što ćemo u reprezentaciji imati talentovanog visaša Ajdinovića, koji je učenik Nermina Vesnića i Zejle Rožajac”, rekao je Zuković.

U disciplini 1.500 metara reprezentaciju Srbije predstavljaće Kabir Ziljkić i Saima Murić, dok su za trku na 3.000 metara prijavljeni Aldin Ćatović i Mejra Mehmedović.

“Generalno, verujem u uspešan nastup reprezentacije Srbije. Od novopazarskog kvarteta na srednjim prugama očekuje se borba za visok plasman i medalje, pa i one najsjajnije. Još jednom treba da se istakne izuzetan kontinuirani rad naših atletskih stručnjaka Rifata Ziljkića i Ermina Ziljkića”, zaključio je Zuković.

M. Minić

The post PB U20 u dvorani: Pet pazarskih aduta u Beogradu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version