Naslovna Sandžak PETNJICA ZA MILA! Održan miting DPS // Ovaj kraj će brže i...

PETNJICA ZA MILA! Održan miting DPS // Ovaj kraj će brže i bolje da se razvija! FOTO

Sandzak – Petnjica – Mi imamo jasne ideje, planove i strategije kako da dođemo do cilja. Dok mi nudimo rješenja, naši politički protivnici nude bajke i predlažu projekte koji bi nas gurnuli na dno svih razvojnih procesa“, poručio je zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore Duško Marković na večerašnjoj konvenciji liste „Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović“ u Petnjici.


On je kazao da je, u vremenu ratnog vihora koji je prohujao Balkanom, mudra i zrela politika Demokratske partije socijalista sačuvala mir i obezbijedila sigurnost svim građanima, te da će sada DPS na isti način, sigurnim korakom, ojačati opštinu Petnjica, koja će biti ekonomski snažnija i prosperitetnija, i koja će građanima obezbijediti novi kvalitet života.
„Na ovim izborima branimo tekovine građanske Crne Gore, koju smo zajedno stvarali i koju zajednički čuvamo. Nikada ne smijemo zaboraviti da te vrijednosti nijesu date jednom za svagda. One su zadate svakoj generaciji da ih njeguje i čuva. 16. oktobra zajedno ćemo odbraniti te vrijednosti od onih koji bi da nas vrate sa puta u Evropsku uniju i NATO – na balkanske raskrsnice i vjetrometine“, istakao je Marković, saopšteno je iz DPS-a.
On je građanima Petnjice predstavio izborni program liste „Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović“, posebno naglašavajući oblasti koje su od ključnog interesa za tu opštinu: stočarstvo, voćarstvo, drvoprerad, eko-turizam, ekonomske i preduzetničke inicijative, kao i poseban plan za razvoj novoformiranih opština.
„Naša politika biće usmjerena ka ravnomjernom razvoju države sa posebnim mjerama i olakšicama za sjever. Potencijali ovog dijela Crne Gore moraju se bolje iskoristiti i valorizovati. Sjever može dati snažniji doprinos razvoju ekonomije u narednom periodu“, naglasio je Marković.
Osim zamjenika predsjednika DPS Duška Markovića, na konvenciji liste „Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović“ u Petnjici su govorili i predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović, predsjednik Opštinskog odbora DPS Petnjica Meša Adrović, koordinator za Petnjicu u ime Predsjedništva DPS Suad Numanović, predsjednik Savjeta mladih DPS Petnjica Asmir Agović, predsjednik penzonera Bećo Šabotić, predsjednika ŽAD-a DPS Petnjica Elmaza Muratović, doktor Erol Muratović, sportista Adnan Mehović i najbolji petnjički studenti Dijana Tigan i Suad Cikotić.

Exit mobile version