Naslovna Sandžak Novi Pazar Pljačkao po Novom Pazaru, pobegao na Kosmet

Pljačkao po Novom Pazaru, pobegao na Kosmet

Đorđe Radomirović (22) iz Novog Pazara uhapšen je nakon potere zbog sumnje da je u Lešku kod Leposavića na Kosmetu ubio Marka Vulovića (30), oca četvoro maloletne dece i ranio njegovog brata Mladena Vulovića (29), oca dvoje dece. U njih je pucao nakon kraće prepirke u kafiću Tajm, čiji su vlasnici braća Vulović.

Radomirović je poznati kriminalac koji se u poslednje vreme skrivao na severu Kosmeta. Nakon pucnjave je pobegao, ali je posle kraće potrage uhapšen u Soćanici kod Leposavića.

Kako kažu u kosovskoj policiji, Radomirović je ušao u kafić Tajm i ugasio muziku, a onda pitao:

“Ko sme ponovo da je pusti?”

Kada su braća Vulović, vlasnici kafića, pokušali mirno da ga izvedu iz lokala, Radomirović je na izlazu izvadio pištolj i u njih ispalio nekoliko metaka. Stariji Vulović je preminuo na putu za bolnicu, a mlađi brat je teško ranjen u grudi, ali je van životne opasnosti.

Radomirović, iako mlad, ima debeo policijski dosije u policiji u Novom Pazaru. Počeo je s tučama i krađama, a potom i oružanim pljačkama.

U Novom Pazaru je kako se sumnja preteći pištoljem opljačkao nekoliko radnji i poštu, a kad je nedavno pušten iz pritvora, usred dana je sa saučesnicima upao u Prokredit banku i iz nje oteo oko 200.000 dinara.

Potom je pobegao u obližnji Leposavić, gde srpska policija nema ingerencije. Tamo je opljačkao benzinsku pumpu, ali upravo kad je kosovska policija planirala hapšenje, počinio je zločin u Lešku.

Exit mobile version