Naslovna Zabava Ludi Svet Pogledajte šta se nalazi na Tviter profilu sina najmoćnijeg meksičkog dilera

Pogledajte šta se nalazi na Tviter profilu sina najmoćnijeg meksičkog dilera

1048626-tviter3

Serafin Zambada Ortiz (23), sin drugog čoveka najmoćnijeg meksičkog narko kartela ima zanimljiv profil na Tviteru, piše McClatchy DC.

Serafin je uhapšen prošle nedelje kada je pokušao ilegalno da uđe u Arizonu, a u medije je tada dospeo i profil koji daje uvid u život članova ovog meksičkog kartela.

Inače, njegov otac, Ismael Zambada, član je kartela Sinaloa kojeg vodi zloglasni Joaquin “El Chapo” Guzman, a kartel je zaslužan za čak 80 odsto droge koja završava u Čikagu i okolini. Serafin je donedavno smatrao da je nedodirljiv, a to je bilo vidljivo i na njegovom profilu na Tviteru.

Na fotografijama se vide pozlaćeni kalašnjikovi, gomila trave, hrpe novca, skupoceni automobili, šampanjac, ali i njegovi ljubimci – gepard i lav.

Naravno, tu su i hvalisavi statusi pa se Zambada, koji se redovno predstavlja kao kriminalac, nedavno pohvalio: “Pozdrav od mafijaša na slobodi”. To je pomoglo članovima DEA-e, policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje droga, da lakše dođu do potrebnih informacija o Zambadi i njegovim suaadnicima, a Rasti Pejm, portparol agencije, rekao je: “Da se bavim njegovim poslom, ne bih radio to što on radi”.

sandžakhaber / izvor: 24sata.rs

Exit mobile version