Naslovna Vijesti Pokreni se za posao

Pokreni se za posao

Novi Pazar – Program ”Pokreni se za posao”, koji realizuje niška nevladina organizacija Eneka na nacionalnom nivou, predstavljen je danas u Novom Pazaru.

Info dan je organizovalo Odeljnjenje za lokalni ekonomski razvoj Gradske uprave Novog Pazara, koje će, kako je najavljeno, kandidatima zainteresovanim za ovaj program, pružati stručnu i tehničku pomoć.

”Pokreni se za posao” je program koji pomaže ljudima, sa dobrom poslovnom idejom da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis. U pitanju su bespovratna sredstva za kupovinu opreme, potrebne za pokretanje malih i porodičnih preduzeća, u iznosu do 240 hiljada dinara. Predstavljanje ovakvog programa privuklo je pažnju značajnog broja Novopazaraca. Oni kažu da je inicijativa niške NVO veoma dobra, da budi kreativnost kod svih koji su prisustvovali prezentaciji.

Kroz nacionalni program Pokreni se za posao prošle godine u Novom Pazaru podržane su tri preduzetničke inicijative, ove godine, kako ističe službenik za donacije, Aca Ilić, očekuje se i više.

Sadašnji i budući preduzetnici sa dobrim i održivim poslovnim idejama, za ovaj program mogu konkurisati sve do 29.februara.

Exit mobile version