Naslovna Mobile Auto Policiji Dubaija samo je još on nedostajao

Policiji Dubaija samo je još on nedostajao

Policijske snage Dubaija bogatije su za još jedan dragulj na točkovima. Posle Aventadora, McLarena 12C, Ferrarija FF, Aston Martina One-77 i drugih luksuznih sportskih automobila, u garažu je kao šlag na tortu stigao do sada najprestižniji model – Bugatti Veyron.

Kolekcija skupocenih patrolnih automobila kojima raspolažu organi reda u Dubaiju dobila je svog kralja, a uprava policije tog grada nije propustila priliku da se pohvali novim službenim vozilom:

Do sada su u boje policijskih snaga Dubaija pored ostalih ofarbani Aston Martin One-77, Ferrari FF, Bentley Continental, Mercedes SLS AMG, Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, McLaren 12C, Brabus B63S, BMW M6 Gran Coupe, Audi R8, Nissan GT-R, Mercedes SL 63 AMG i Ford Mustang.

Sledeći logičan potez mogao bi da bude kupovina nekog iz najnovije generacije super-sportskih automobila, poput McLarena P1, Porschea 918 Spyder ili LaFerrarija.

Očigledno je da su za razliku od policijskih snaga u Evropskoj uniji, koje planiraju da više ne jurcaju za prekršiocima u automobilima, njihove kolege u Dubaiju i dalje za primenu tradicionalnih metoda u hvatanju onih koji ne voze u skladu sa zakonom.

sandzakhaber / izvor: b92.net

Exit mobile version