Naslovna Sandžak Novi Pazar Potpisivanje ugovora sa Komesarijetom: Novi Pazar dobija 5.350.000 dinara

Potpisivanje ugovora sa Komesarijetom: Novi Pazar dobija 5.350.000 dinara

potpisivanje-ugovora-sa-komesarijetom:-novi-pazar-dobija-5350.000-dinara
Potpisivanje ugovora sa Komesarijetom: Novi Pazar dobija 5.350.000 dinara

Beograd, Palata Srbije – U svečanoj atmosferi Palate Srbije u Beogradu, grad Novi Pazar je dobio sredstava od 5.350.000 dinara, zahvaljujući Ugovoru potpisanom sa Komesarijetom za izbeglice i migracije. Ovaj značajan korak napravljen je u cilju podrške ekonomskom osnaživanju izbeglica i interno raseljenih lica na teritoriji Novog Pazara.

Sredstva su namenjena kao pomoć u pokretanju, razvoju i unapređenju dohodovnih aktivnosti, što će direktno doprineti boljem kvalitetu života i integraciji ovih grupa u lokalnu zajednicu. Ovaj projekt ima za cilj ne samo pružanje finansijske podrške, već i promovisanje održivog razvoja i socijalne inkluzije.

Predstavnici grada Novog Pazara izrazili su zahvalnost Komesarijetu i istakli važnost ovog ugovora u stvaranju boljih uslova za život izbeglica i interno raseljenih lica. Naglasili su da će sredstva biti pažljivo usmerena ka inicijativama koje će imati dugoročan pozitivan uticaj na zajednicu.

Inicijativa je deo šireg napora da se izbeglicama i interno raseljenim licima pruži neophodna podrška, omogućavajući im da postanu aktivni članovi društva i doprinose ekonomskom razvoju grada Novog Pazara.

indeksonline.rs

Exit mobile version