Naslovna Sandžak Novi Pazar PU NOVI PAZAR: Netačne informacije o pucnjavi i pozivanju građana da ostanu...

PU NOVI PAZAR: Netačne informacije o pucnjavi i pozivanju građana da ostanu u svojim domovima

pu-novi-pazar:-netacne-informacije-o-pucnjavi-i-pozivanju-gradjana-da-ostanu-u-svojim-domovima
PU NOVI PAZAR: Netačne informacije o pucnjavi i pozivanju građana da ostanu u svojim domovima

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane – Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

Naime, Policijskoj upravi u Novom Pazaru nije prijavljena pucnjava u ovoj ulici, niti imaju bilo kakva saznanja o tome, a takođe netačni su i navodi da je policija pozivala građane da ostanu u svojim domovima dok traje uviđaj.

Istina je da su pripadnici policije noćas postupali u Ulici Save Kovačevića po prijavi jednog građanina da je između više osoba najpre došlo do verbalne rasprave, a potom i tuče ispred jednog hotela.

Policija je po ovoj prijavi preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i obavila razgovor sa šest osoba koje se sumnjiče da su narušavale javni red i mir.

Takođe, policija je o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru.

Još jednom, apelujemo na novinare da ne objavljuju netačne i neproverene informacije i na taj način uznemiravaju javnost.

indeksonline.rs

Exit mobile version