Naslovna Vijesti Radovi na deonici Ljig-Preljina odvijaju se po planu

Radovi na deonici Ljig-Preljina odvijaju se po planu

BEOGRAD – Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa ambasadorom Azerbejdžana Eldarom Hasanovim koji je obavestio ministarku da se radovi na deonici Ljig-Preljina na Koridoru 11 odvijaju po planu.

Hasanov je obavestio Mihajlović o poslednjim informacijama koje je dobio od azerbejdžanske kompanije Azvirt, glavnog izvođača radova na deonici Ljig-Preljina, na Koridoru 11, da se gradnja tog autoputa odvija po planu i da se očekuje da će biti završena do 25. avgusta ove godine, saopštilo je Ministarstvo građevionarstva.

Mihajlović i Hasanov, takođe, su razgovarali o mogućnostima saradnje na drugim infrastrukturnim projektima, uključujući izgradnju Obilaznice oko Beograda, za koje je azerbejdžanska kompanija Azvirt ranije iskazala zainteresovanost.

Mihajlović je obavestila azerbejdžanskog ambasadora i o projektima Pojate-Preljina, Beograd-Zrenjanin i Novi Sad-Ruma, koje Srbija planira da realizuje u narednom periodu i gde postoje mogućnosti za proširenje saradnje, navodi se u saopštenju.

Exit mobile version