Naslovna Sandžak Novi Pazar Sajam zapošljavanja u četvrtak u Domu omladine od 12 časova

Sajam zapošljavanja u četvrtak u Domu omladine od 12 časova

sajam-zaposljavanja-u-cetvrtak-u-domu-omladine-od-12-casova
Sajam zapošljavanja u četvrtak u Domu omladine od 12 časova

NOVI PAZAR – Više od 40 poslodavaca iz Novog Pazara ponudiće ukupno više od 200 slobodnih radnih mesta na predstojećem Sajmu zapošljavanja, koji organizuje Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje iz Novog Pazara .

Na Sajmu se očekuje više od 1.500 nezaposlenih, aktivnih tražilaca posla, koji će pokušati da pronađu željeni posao. Sajam zapošljavanja počinje u 12h u Domu omladine. Dan kasnije Sajam zapošljavanja biće organizovan i u Tutinu u 11h.

Među zanimanjima koji će sutra biti ponuđeni nalaze se: građevinski inžinjeri, arhitekte, diplomirani ekonomisti, dizajneri tekstila, mašinski inžinjeri sa posebnim licencama, vozači kamiona, automehaničari, elektroinstalateri, šivači tekstila, tapetari, konobari, kuvari, recepcionari, administrativni radnici, rukovaoci građevinskim mašinama, pomoćni građevinski radnici…

Učešće na sajmu potvrdile su kompanije: proizvođači tekstila“ Mizan lajn“, hoteli “Vrbak ND“, i “Akva termale“, proizvođači nameštaja “Numanović SNS“, i „ Tahirović“, građeviske firme “Novi Pazar – Put“ i „Trgo Кemo group“, „Maksers doo“ i drugi.

Na Sajmu će biti prezentovani i javni pozivi, njih 12, koje je NSZ početkom aprila raspisala.

Exit mobile version