Naslovna Tehnologija Android Samsung Galaxy Note 6 će biti predstavljen pre iPhone 7 telefona

Samsung Galaxy Note 6 će biti predstavljen pre iPhone 7 telefona

Samsung je spreman da objavi svoj flagship fablet Galaxy Note 6 pre vremena, a sve kako bi kapitalizovao raniju objavu Galaxy S7 telefona i njegov uspeh. Samsung predviđa rezultate bolje od očekivanih za prvo tromesečje godine, zahvaljujući velikoj prodaji Galaxy S7 i Galaxy S7 edge telefona. Naime, oni su se u prodaji pojavili već u martu, a to je pun mesec ranije u odnosu na prethodnike. Izveštaj koji donosi CounterPoint Research sugeriše nam da je prodaja 20 posto veća nego kod Galaxy S6 telefona, dok se procenjuje da je u SAD čak 30 posto bolja.

Mnogi analitičari sada veruju da će kompanija ranije najaviti Galaxy Note 6. Podsetićemo se da je Note 5 predstavljen prošle godine u avgustu, što je mesec dana pre uobičajenog roka. Sada analitičari očekuju da Galaxy Note 6 bude predstavljen čak i ranije, u julu, što je čak dva meseca pre očekivanog datuma objave iPhone 7 modela. Analitičari poručuju da Samsung želi da pokuša da iskoristi sve mogućnosti koje se sada pružaju.

Samsung Galaxy Note 6 će biti otporan na vodu i prašinu, dolazi i uz Iris skener

Do sada smo imali više izveštaja o predstojećem Samsung Galaxy Note 6 telefonu, koji su govorili da će uređaj doći sa sa 6 GB RAM memorije, 5,8-inčnim ekranom (pretpostavka sa QHD rezolucijom), kamerom od 12 megapiksela na poleđini, 64 ili 128 GB interne memorije (možda i svih 256 GB).

Ipak, pojavio se novi izveštaj sa informacijom da će telefon imati IP 68 sertifikat. To naravno znači da će telefon biti otporan na vodu i prašinu. Nova glasina nam takođe poručuje da će telefon imati i Iris skener. Za razliku od prethodnika, Novi Galaxy Note će biti prodavan na evropskom tžržištu od samog početka prodaje.

Izvor: Ibtimes

Exit mobile version