Naslovna Tehnologija Android Samsungov phablet Galaxy Note 6/7 stiže početkom avgusta

Samsungov phablet Galaxy Note 6/7 stiže početkom avgusta

Phablet Galaxy Note 6 kompanije Samsung će biti predstavljen ranije nego se to očekivalo, a prema najnovijim informacijama, to će se dogoditi početkom avgusta.

Iako je Samsung svoje modele Galaxy Notea predstavljao u prvoj sedmici septembra, što je postalo tradicija, čini se da ovog puta neće biti tako. Insajderi su otkrili da će phablet biti predstavljen mesec dana ranije u odnosu na svoje prethodnike proteklih godina.

Tako tvrdi i poznati tipster s Twittera Evan Blas koji je u tvitu napisao sledeće: “Galaxy Note 6/7 će biti predstavljen za dva meseca”.

Veruje se da će Samsung predstaviti novi uređaj između 2. i 5. augusta, a kompanija se na ovaj potez odlučila kako bi izbegla podudaranje s predstavljanjem Appleovog iPhonea 7.

Iako je aktuelni model Samsungovog phableta nazvan Galaxy Note 5, postoji mogućnost da će novi model biti nazvan Galaxy Note 7, kako bi se na neki način povezao s postojećim, odličnim smartphoneom Galaxyjem S7.

Novi Note će imati kameru od 12 megapiksela sa sjajnim mogućnostima fotografisanja u uslovima lošeg osvetljenja, Exynos procesor i Super AMOLED QHD ekran.

Exit mobile version