Naslovna Sport Sandžak top tim spreman za grepling

Sandžak top tim spreman za grepling

sandzak-top-tim-spreman-za-grepling
Sandžak top tim spreman za grepling

Novopazarski Sandžak top tim nastupiće sa 11 boraca na subotnjem Prvenstva Srbije u greplingu pod okriljem organizacije ADCC (Abu Dhabi Combat Club) u Sportskoj dvorani Pendik.

Merenje je zakazano za sutra od 09.00, a potom u 11.30 kreće takmičenje. Večernji finalni program počinje u 20.15.

Pazarce iz Sandžak top tima predvodi takmičar i trener Jusuf Hajrović, koji je prijavljen za kategoriju preko 100 kilograma.

“Očekujem da pokažemo to što radimo u klubu i zbog čega smo toliko prisutni i uspešni na borilištima. Jedini smo koji negujemo brazilsku đijuđicu u Sandžaku i učestvujemo na takmičenjima širom Srbije. Grad i novopazarske sportske institucije odigrali su ključnu ulogu u organizaciji šampionata države u greplingu”, rekao je Hajrović.

On je priznao da najviše očekuje od Dževada Baltića u kategoriji do 100 i Aladina Ibrovića u kategoriji do 83 kilograma.

“Dvoumio sam se da li da učestvuju, s obzirom da od 19. do 25. novembra imaju Svetsko prvenstvo u Tirani. Ipak, takmičenje se prvi put organizuje, pa još u Novom Pazaru, što je presudilo da budu tu. Nadam se da će njih dvojica do zlata. Tu su i ostali, poput Rifata Pruševića i Ahmeda Pruševića. Od svih očekujem medalje”, naveo je Hajrović.

Generalni sekretar gradskog Sportskog saveza Nermin Zećirović pozvao je Novopazarce da dođu u Pendik i podrže sugrađane.

“Ozbiljna manifestacija iziskuje i ozbiljnu organizaciju. Čast nam je što smo domaćini. Odradili smo sve što smo zacrtali. Nadam se da smo spremni. Dolazi mnogo dobrih boraca, u najavi su kvalitetni mečevi. Siguran sam da će naši momci imati priliku da zablistaju”, rekao je Zećirović.

M. Minić

The post Sandžak top tim spreman za grepling appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Sandžak top tim spreman za grepling appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version