Naslovna Featured Istaknuto SANDŽAKHABER UZ SVOJ NAROD! Velika pobeda ISTINE! Poraz pojedinaca iz PU Novi...

SANDŽAKHABER UZ SVOJ NAROD! Velika pobeda ISTINE! Poraz pojedinaca iz PU Novi Pazar

Novi Pazar – Dolazak direktora policije u Novi Pazar je pobeda slobode medija u našem gradu, jedinstva naroda ali i onih koji su sve vreme delili istinu na društvenim mrežama.

Iako su lokalni mediji bojkotovali informaciju o skupu, a po gradu kolala priča “da od toga nema ništa”, “da je uzalud ići i šetati” pokazalo se drugačije. Jedan protest od 100 ljudi uspeo je da zainteresuje Beograd ali i drektora Rebića koji je prvog radnog dana došao u naš grad da se uveri o čemu se radi.

Ono što je postiglo onih 100 hrabrih i odvažnih ljudi, jeste dobro, međutim, ako se stane i ne bude se tražila pravda, kako će iko od njih sutra moći da pogleda u oči nani sa Hadžeta koja je postala simbol tog protesta, jer se odvažila i stala uz svoj narod kao i Edita Radetinac koja je došla na protest i podržala borbu za istinu.

Ona nana sa Hadžeta je pobednik i nju treba podržati.

Takodje ne sme se odustati od podrške Edu jer je ustao i stao uspravno pred narodom sa svojom
porodicom i pobunio se protiv represije i batinaša, znao je da je upravu i terao je do kraja. Znao je da istina mora da pobedi.

Ovo je velika pobeda, dokaz da
se ne sme ćutati na torturu i bahatost pojedinaca.

Sandžakhaber je još jednom pokazao da je na strani istine i na strani naroda, da je vaš izvor informisanja i da samo istinom može da se pobedi bahatost i osionost pojedinih policajaca.

Uprkos svemu i svim pritiscima koje smo imali ovih dana nismo odustali i nećemo.

Na strani smo naroda
Sandžakhaber – glas naroda

Exit mobile version