Naslovna Vijesti Politika SDP: Od gradskog parka smo napravili muzej na otvorenom

SDP: Od gradskog parka smo napravili muzej na otvorenom

sdp:-od-gradskog-parka-smo-napravili-muzej-na-otvorenom

Gradski park koji svojim izgledom  oduševljava Novopazarce  danas su obišli članovi Gradskog odobora Sandžačke demokratske partije. Pri kraju su radovi na uređnju kule Motrilje, rekonstrusana je biblioteka, završena letnja pozornica, a uskoro će početi da se radi na bezistanu i bedemu.

Od samog ulaza pa sve do kraja, novopazarski gradski park odiše lepotom i istorijom ovog grada. Uređenim zelenim I cvetnim površinama, gradski park oduševljavao je  Novopazarce tokom leta. Simbol sa grba Novog Pazara je i kula Motrilja na čijoj restauraciji se radilo poslednjih nekoliko meseci, a radove je finansiralo Ministarstvo turizma I omladine.

Članovi Gradskog odbora SDP-a, stranke, koja čini okosnicu vlasti već godinama,  ponosni su što se gradskom parku daje značaj, jer predstavlja istoriju ovog grada, ali I omiljeno mesto svih građana Novog PAzara.

Iako je realizovano nekoliko projekata, na uređenju spomenika radiće se i u narednom periodu.

Članovi Gradskog odbora Novog Pazara Sandžačke demokratske partije podsetili su da su u Novom Pazaru relizovani brojni kapitalni projekti, koji su unapredili život svih građana Novog Pazara. Oni su kako su istakli  ponosni što su deo Sandžačke demokratske partije, stranke inicijatora svih radova, ideja I projekata uz čiju pomoć je Novi Pazar poslednjih godina postao bolje mesto za život.

Exit mobile version