Naslovna Featured Istaknuto SDP poziva na Konvenciju Foruma žena! KULTURNI CENTAR 7.MART, 18 ČASOVA!

SDP poziva na Konvenciju Foruma žena! KULTURNI CENTAR 7.MART, 18 ČASOVA!

Sandžačka demokratska partija organizuje Konvenciju Foruma žena koja će se održati u subotu 7. marta u dvorani novopazarskog Kulturnog centra u 18h. Povod za Konvenciju je 8. mart simbol rodne ravnopravnosti.

Predstavnice Foruma žena Sandžačke demokratske partije pozvale su sugrađanke da prisistvuju Konvenciji i istakle značaj koji ova stranka pridaje ženama, dajući im šansu za aktivno učešće u vlasti.

Članica Foruma žena SDP, Sabina Hoćanin objasnila je da su žene kao odgovorne, posvećene, bogate znanjem i hrabrošću snaga i oslonac svakog društva pa i njihove stranke.

„Pozivamo žene da odgovorno iskoriste svoje pravo i biraju najbolje za sebe i svoje porodice , da budu u društvu poštovanih i uspešnih i da zajedno izgrađujemo bolju budućnost za sve“, kazala je Hoćanin.

Ona je pozvala žene da se aktivno uključe u društveno-politički život.

„Sa ponosom ističemo da u našoj stranci kao i na listi „Evropski Novi Pazar- Rasim Ljajić“ ima više žena nego muškaraca“, istakla je Hoćanin.

Ona je ocenila da će Konvencija Foruma žena SDP biti događaj vredan kako je rekla „moderne istorije Evropskog Novog Pazara“.

U savremenom ambijentu koncertne dvorane Kulturnog centra sve gošće očekuje prigodan program i poklon ruže koje su simbol Foruma žena Sandžačke demokratske partije. Iz ove stranke ističu da je to prilika da se simpatizerke i članice ove partije međusobno upoznaju i uvere u snagu i misiju SDP.

Exit mobile version