Naslovna Sport ŠK Novi Pazar Ina Dizajn startuje u Ligi centralne Srbije – Zapad

ŠK Novi Pazar Ina Dizajn startuje u Ligi centralne Srbije – Zapad

sk-novi-pazar-ina-dizajn-startuje-u-ligi-centralne-srbije-–-zapad

Šahisti Novog Pazara Ine Dizajn startuju danas u Ligi centralne Srbije – Zapad, gde će u nadmetanju klubova iz grupe Sever u Trsteniku tokom tri dana odigrati pet kola.

Prvi rival Novopazarcima od 16 časova je Župa iz Aleksandrovca. U subotu i nedelju slede mečevi protiv Bajine Bašte i kruševačkih Čarapana, odnosno Kruševca 2 i Rokade iz Varvarina.

“Pojačali smo se i idemo na prvo mesto. Posle pet kola u Trsteniku, krajem narednog meseca čeka nas još šest rivala u Novoj Varoši. Samo najbolji od 12 klubova ide u Drugu ligu Centralne Srbije. Najjači rival biće nam Užice, s kojim ukrštamo u drugom delu takmičenja”, rekao je kapiten ekipe i sekretar pazarskog kluba Sulejman Suljović.

Osim FIDE majstora Suljovića, za Novi Pazar Ina Dizajn igraće intermajstori Nikola Nikolovski i Mladen Milenković. Tu su još FIDE majstor Efim Muratović, Emir Turković i Andrej Šekularac. Među rezervama se nalaze Husein Alić, Faruk Šerifović i Mervan Dazdarević.

“Cilj je plasman u viši rang. U prvom planu je, ipak, da omasovimo šah i da na pravi način uđemo u škole. Zahvaljujući sponzorima, gradu i ovdašnjim sportskim institucijama, renovirali smo klupske prostorije. Naše prostorije sada su među najlepšima u Srbiji”, kazao je predsednik novopazarskog kluba Halit Husović.

M. Minić

The post ŠK Novi Pazar Ina Dizajn startuje u Ligi centralne Srbije – Zapad appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post ŠK Novi Pazar Ina Dizajn startuje u Ligi centralne Srbije – Zapad appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version