Naslovna Featured Istaknuto Škole u Novom Pazaru spremne za početak školske godine

Škole u Novom Pazaru spremne za početak školske godine

skole-u-novom-pazaru-spremne-za-pocetak-skolske-godine

Školska godina za osnovce i srednjoškolce počinje sutra. U mnogim obrazovnim ustanovama u Novom Pazaru dan je protekao uz obavljanje poslednjih priprema i upoznavanje prvaka sa učiteljima i petaka sa razrednim starešinama. Najviše pažnje posvećeno je aktuelnoj situaciji i razgovorima o dezinfekciji prostorija škole, nužnom nošenju maski i distanci tokom odvijanja nastave, kako bi se sprečilo prenošenje koronavirusa među đacima i prosvjetnim radnciima, javlja Radio televizija Novi Pazar. 

Osnovne i srednje škole na teritoriji Novog Pazara spremno dočekuju početak školske godine u okolnostima aktuelne pandemije zarazne bolesti. U skladu sa tim će se i odvijati nastavni proces.

Mnogo posla prethodnih dana za prosvetne radnike i pomoćno osoblje, a školska godina već kao da je počela danas, poslednjeg avgustovskog dana.

I novopazarska Gimnazija spremno dočekuje đake, tvrdi direktor Gimnazije Nermin Dražanin.

Grad Novi Pazar obezbjedio je ranije potrebne količine dezinfekcionih sredstava i neophodne protivepidemijske potrebštine kako bi školska godina u ovom gradu počela uz poštovanje naloženih mjera.

A. N.

Exit mobile version