Naslovna Featured Istaknuto ŠOK U SARAJEVU! Policija upala na zabavu i zatekla Halida Bešlića, Hari...

ŠOK U SARAJEVU! Policija upala na zabavu i zatekla Halida Bešlića, Hari Mata Harija i Šerifa Konjevića! SKANDAL TRESE BIH (VIDEO)

Službenici MUP-a Kantona Sarajevo izdali su 19 prekršajnih naloga osobama koje su identifikovali i zatekli na skandaloznom korona-derneku koji je održan iza zaključanih vrata jednog ugostiteljskog objekta 

Iako su vlasti u BiH tek počele s popuštanjem mera suzbijanja koronavirusa, čini se da mnogi ne mare za to, pa ni bh. državni ministar Staša Košarac koji se sinoć u Sarajevu našao na derneku sa brojnim muzičkim zvezdama, povodom rođendana lekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=Sf2AuDBDtW4&feature=emb_title

Uprkos merama zabrane okupljanja i socijalne distance od najmanje dva metra, pribijeni jedni uz druge za velikim stolom u jednom sarajevskom restoranu našli su se ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, sarajevski biznismen Zijad Blekić, a odmah uz njih Halid Bešlić i Šerif Konjević.

S druge strane stola bili su Hari Varešanović, Semir Cerić Koke, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić. Inače, Fejzić je član Naučnog tela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo.

Exit mobile version