Naslovna Sport Sportska ambulanta otvorena za polumaratonce

Sportska ambulanta otvorena za polumaratonce

sportska-ambulanta-otvorena-za-polumaratonce

Sportska ambulanta u Sportskoj dvorani Pendik radi od 5. avgusta ove godine, a trenutno je u žiži zbog trećeg Pazarskog polumaratona zakazanog za nedelju, 29. septembra od 10 časova.

“Vidljiv je napredak od početka rada ambulante. Nedeljom je sportska ambulanta u funkciji od 08.00 do 11.00, ali će zbog održavanja polumaratona ove nedelje biti otvorena od 07.00 do 10.00. Svi polumaratonci mogu da dođu u Sportsku dvoranu Pendik kako bismo obavili preventivne preglede”, lekar u sportskoj ambulanti Medin Nuković.

Direktor Pazarskog polumaratona Ermin Ziljkić ocenio je da je zbog masovne organizacije to najznačajniji sportski događaj u gradu.

“Redovni pregledi obavezni su na šestomesečnom nivou za sve registrovane takmičare. Na poziv ljudi iz gradskog Sportskog saveza, Saveza za školski sport i Asocijacije sport za sve, rekreativcima i polumaratoncima upućen je poziv da dođu u sportsku ambulantu na pregled”, naveo je Ziljkić.

On je još jednom pozvao na razumevanje zbog zaustavljanja saobraćaja u centru grada tokom trke.

Aldina Međedović biće šef prijemnog centra u foajeu Kulturnog centra.

“U subotu od 15.00 do 19.00 i nedelju od 08.00 do 10.00 mogu se preuzeti startni paketi. Molim sugrađane da svoje pakete preuzmu u subotu. Tako bismo izbegli gužvu zbog gostiju sa strane, koji će to uglavnom učiniti u nedelju ujutru”, kazala je Međedović.

M. Minić

The post Sportska ambulanta otvorena za polumaratonce appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Sportska ambulanta otvorena za polumaratonce appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version