Naslovna Sport Sportski savez bira najbolje u 2023. godini (utorak, 19.00)

Sportski savez bira najbolje u 2023. godini (utorak, 19.00)

sportski-savez-bira-najbolje-u-2023-godini-(utorak,-19.00)
Sportski savez bira najbolje u 2023. godini (utorak, 19.00)

Novopazarski Sportski savez izabraće najbolje u godini na izmaku u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra na svečanosti zakazanoj za 26. decembar od 19.00.

Direktor gradske Ustanove za sport Emir Mehmedović rekao je da očekuje brojne goste i partnere iz lokalnih i granskih saveza.

“Očekujemo dolazak sportskih radnika i legendi. Ova godina protekla je u znaku sportskih uspeha, kao i organizacije domaćih i međunarodnih sportskih manifestacija. Bilo je uspeha u školskom i rekreativnom sportu, a posebno u domenu vrhunskog sporta. Pozivam sve da dođu, kako bismo zajedno proslavili sportske uspehe”, rekao je Mehmedović.

Generalni sekretar pazarskog Sportskog saveza Nermin Zećirović najavio je da će nagrade biti uručene najboljima.

“Kontaktirali smo sve sportske kolektive u prethodnih deset dana i poslali im anketne listiće. Svi su imali priliku da se izjasne. Grad smo sa velikim brojem kvalitetnih sportista. Zbog dobrih rezultata dodelićemo još mnogo nagrada za dostignuća u domaćim i međunarodnim okvirima. Tu su i priznanja vezana za školski sport”, naveo je Zećirović.

Podsećamo, prošle godine u kategoriji sportista laureati su bili Slobodan Rubežić i Saima Murić, Fudbalski klub Novi Pazar kao sportska ekipa, trener Rifat Ziljkić i sportski radnik Selver Lekpek.

Nagradu za životno delo Abdulah Duce Gegić podelili su Jusuf Dervišnurović i Dragan Kostić, dok je 127 dečaka i devojčica ponelo status nade novopazarskog sporta.

M. Minić

The post Sportski savez bira najbolje u 2023. godini (utorak, 19.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Sportski savez bira najbolje u 2023. godini (utorak, 19.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version