Naslovna Vijesti Hronika Stefanović dao izjavu, spreman da snosi posledice

Stefanović dao izjavu, spreman da snosi posledice

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da se, povodom krivične prijave podnete protiv njega, odazvao pozivu pozivu nadležnih državnih organa i dao izjavu.

„Sve što se dešava odvija se, nažalost, baš kao što sam pre nekoliko dana i rekao. To pokazuje da sam bio u potpunosti u pravu. U međuvremenu odazvao sam se pozivu nadležnih državnih organa i dao izjavu vezanu za predmet krivične prijave koja mi se stavlja na teret. Tu istragu ne vodi Ministarstvo unutrašnjih poslova već drugi državni organi u saradnji sa tužilaštvom, ali očekujem da će se nadležno tužilaštvo oglasiti i saopštiti rezultate istrage”, naveo je Stefanović a preneo MUP u saopštenju.

Ministar je takođe istakao da je, ukoliko se utvrdi da je učinio bilo šta mimo zakona, u potpunosti spreman da snosi sve posledice.

“Isto tako očekujem da će posledice snositi oni koji su me lažno prijavili, ukoliko se utvrdi da su ove krivične prijave lažne i netačne“, naglašava Stefanović.

Prema saznanjima N1, protiv ministra policije Nebojše Stefanovića i sekretarke Uprave kriminalističke policije Dijane Hrkalović, 30. decembra 2015. podneta je krivična prijava u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Prijava je podneta zbog, kako se navodi, “zloupotrebe službenog položaja i trgovine uticajem”.

izvor: N1

Exit mobile version