Naslovna Sport Todorović pred Dinamik: Nadam se da ćemo izgledati malo bolje

Todorović pred Dinamik: Nadam se da ćemo izgledati malo bolje

todorovic-pred-dinamik:-nadam-se-da-cemo-izgledati-malo-bolje
Todorović pred Dinamik: Nadam se da ćemo izgledati malo bolje

Trener košarkaša Novog Pazara Zoran Todorović rekao je danas da veruje da će njegovi izabranici izgledati malo bolje protiv Dinamika, kojeg dočekuju u 26. kolu Košarkaške lige Srbije (KLS).

“Beograđani su mlada, brza i agresivna družina. To nam u ovom momentu baš i ne odgovara. Posle povratka iz inostranstva, nisam zatekao ekipu u najboljem stanju. U odnosu na deo sezone kad sam prvi put bio ovde, jači smo za Vendela Grina i Mihaila Todorovića. Ono što nas muči su povrede Altina Islamovića i Terensa Motlija”, rekao je Todorović.

Dinamik je deseti u KLS sa skorom 11/14, dok je Novi Pazar na pretposlednjem, 15. mestu sa 6/19.

“I oni su nedavno promenili trenera. Nakon odlaska Saše Nikitovića u FMP, sada je tu Nikola Marković. Iz FMP su doveli Lamonta Tarnera. Imaju Nenada Nerandžića, Lazara Joksimovića i Irala Pena, koji je opasan na poziciji četiri”, naveo je Todorović.

Pazarce je u prethodnih deset kola vodio Zoran Milovanović, uz učinak od dve pobede i osam poraza.

Posle sporazumnog raskida sa Milovanovićem, čelnici Novog Pazara dogovorili su povratak Todorovića, koji je u prvom delu sezone sa timom ostvario četiri trijumfa i 11 neuspeha.

“Posle prijema Dubaija u ABA ligu, elitno regionalno takmičenja prošireno je sa 14 na 16 klubova. Realno je da se u ABA ligu plasira neko od tri predstavnika KLS u ABA 2, a to su Spartak, Vojvodina i Zlatibor”, ocenio je Todorović.

“U tom slučaju, samo bi poslednji na tabeli ispao iz KLS. Tu poziciju trenutno drži leskovačko Zdravlje, sa pobedom manje i slabijim međusobnim parametrima od Novog Pazara”, dodao je on.

Novi Pazar i Dinamik igraju u nedelju od 19.30 u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

The post Todorović pred Dinamik: Nadam se da ćemo izgledati malo bolje appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version