Naslovna Sandžak Priboj Turistička mapa Priboja na Sajmu

Turistička mapa Priboja na Sajmu

Beograd – Priboj – Na sjamu turizma koji se održava u Beogradu svoj štand imali su i predstavnici opštine i turstičke organizacije Priboja. Oni su zadovoljni svojim učešćem i predstavljanjem prirodnih, kulturnih i ugostiteljskih posebnosti Priboja, a podršku afirmaciji turizma u Priboju, tokom obilaska, dao je i ministrar, trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić.

Iskorištavanjem fondova Evropske unije Turistička organizacija Priboj dolazi do značajnih sredstava neophodnih za unapređenje turizma, kaže član opštinskog vijeća Priboja, Miralem Gogalić i ističe da je ove godine interesovanje za pribojski štand bilo veće nego proteklih godina, jer su pojedini atraktivni aduti pribojskog turizma predstavljeni po prvi put. Tokom obilaska štandova Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić, posebno je bio zadovoljan promociom banjskog turizma ove opštine.

„Priboj sada ima Apsolutnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Mogu vam reći da je ova opština privilegovana u ovoj godini. Sada sve zavisi od nas samih, da li ćemo biti spremni da iskoristimo volju ovog Ministarstva da unaprijedimo turizam opštine, rekao je Gogalić.

Velikim interesovanje za opštinu Priboj i njen turizam zadovaoljan je i direktor turističke organizacije, Vlado Radović. Predstavnici opštine naglašavaju da opština Priboj ima potencijala da ponudi i ,kako su rekli, sportski turizam, ali da je za to potrebno unapređenje sportske infrastrukture.

Exit mobile version