Naslovna Vijesti TURSKI PREMIJER JILDIRIM ČESTITAO VUČIĆU

TURSKI PREMIJER JILDIRIM ČESTITAO VUČIĆU

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je, kako je saopsteno danas, čestitku premijera Republike Turske Binalija Jildirima koji je izrazio uverenje da će Vučić tokom svog novog mandata biti još uspešniji i za Srbiju i za region, i u okviru toga uspostaviti trajni mir na Balkanu.

U čestitki se, između ostalog, navodi:

“Upućujem Vam srdačne čestitke povodom formiranja nove Vlade pod Vašim vođstvom, kao rezultat uspeha koji je Srpska napredna stranka, sa Vama na čelu, postigla na izborima održanim u Srbiji u aprilu.

Nova srpska Vlada, formirana pod Vašim vođstvom, potvrđuje veru srpskog naroda u mir, stabilnost i razvoj, koje ste Vi lično uspostavili. To je, istovremeno, istorijska prekretnica za svetliju i bolju budućnost Srbije pod okriljem Evropske unije.

Verujem da ćete tokom svog novog mandata biti još uspešniji i za Srbiju i za region, i u okviru toga uspostaviti trajni mir na Balkanu.

Želeo bih ovom prilikom da Vas pozovem da u narednom periodu posetite Tursku i da Vama lično poželim dobro zdravlje i sreću, a prijateljskom srpskom narodu napredak i blagostanje”, navodi se u čestitki premijera Turske, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

Exit mobile version