Naslovna HRONIKA U Nišu uhapšene dve osobe zbog nedozvoljenog posedovanja oružja

U Nišu uhapšene dve osobe zbog nedozvoljenog posedovanja oružja

u-nisu-uhapsene-dve-osobe-zbog-nedozvoljenog-posedovanja-oruzja
U Nišu uhapšene dve osobe zbog nedozvoljenog posedovanja oružja

Niš, 11. aprila 2024 – fotografije niske rezolucije – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u koordinisanoj akciji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su D. S. (50) iz Niša i D. M. (19) iz okoline Doljevca, zbog umnje da su izvršili krivicno delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Pretresom radionice koju koristi D. S. pronadena su tri pištolja, lovacka puška, 13 okvira, prepravljena olovka iz koje mogu da se ispaljuju meci, prigušivac i dve cevi za prigušivace, adapter za ispaljivanje signalnih metaka, više razlicitih delova oružja, 362 metka razlicitog kalibra, tri lovacka patrona, kao i tri prazne caure, a u njegovom automobilu 23 prigušivaca, saopštio je MUP. FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ PU NIŠ/ bg NIŠ – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u koordinisanoj akciji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su D. S. (50) iz Niša i D. M. (19) iz okoline Doljevca, zbog umnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom radionice koju koristi D. S. pronađena su tri pištolja, lovačka puška, 13 okvira, prepravljena olovka iz koje mogu da se ispaljuju meci, prigušivač i dve cevi za prigušivače, adapter za ispaljivanje signalnih metaka, više različitih delova oružja, 362 metka različitog kalibra, tri lovačka patrona, kao i tri prazne čaure, a u njegovom automobilu 23 prigušivača, saopštio je MUP.

U stanu i drugim prostorijama koje koristi D. M. iz okoline Doljevca policija je pronašla pištolj, prigušivač i osam metaka.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će D. S., uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu, a D. M., uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Nišu, dodaje se u saopštenju.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version