Naslovna Sandžak Novi Pazar U Novom Pazaru počinje izrada aplikacije za ispitivanje zadovoljstva građana komunalnim uslugama

U Novom Pazaru počinje izrada aplikacije za ispitivanje zadovoljstva građana komunalnim uslugama

u-novom-pazaru-pocinje-izrada-aplikacije-za-ispitivanje-zadovoljstva-gradjana-komunalnim-uslugama

Projekat izrade aplikacijekoja će omogućiti merenje zadovoljstva građana komunalnim uslugama predstavljen je u Novom Pazaru. Misija OEBS u Srbiji podržala je projekat organizovajnem obuke za lica koja učestvuju u izradi aplikacije.

„Za te ljude je u Gradskoj upravi pripremljen program stručnog usavršavanja, uz njihovu obavezu da zajedno rade na realizaciji određenog projekta. Polaznici obuke su, uz podršku organizacionih jedinica u čijem su fokusu komunalne delatnosti, odabrali da izrade aplikaciju. Cilj te aplikacije je da omogući brzo i efikasno ispitivanje zadovoljstva korisnika pruženim komunalnim uslugama“, rekla je Malića Plojović, šef odseka u Odeljenju za komunalne, stambene i poslove saobraćaja.
Prema njenim rečima posao kreiranja aplikacije poveren je Centru NIT, a danas su, kao prvi korak predstavljeni način korišćenja i sami elementi aplikacije.

„Aplikacija će sadržati određeni upitnik, koji nam omogućava da kroz date odgovore iskažemo zadovoljstvo pružanjem komunalnih usluga od strane javnih preduzeća“, zaključila je Plojović.

indeksonline.rs

Exit mobile version