Naslovna Vijesti Hronika Ubio tri osobe u blizini Kraljeva, pa izvršio samoubistvo

Ubio tri osobe u blizini Kraljeva, pa izvršio samoubistvo

U selu Ratina kod Kraljeva, dogodilo se trostruko ubistvo i samoubistvo, dok je jedna osoba povređena, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Osumnjičeni Ž.R. (61) je na njivi u blizini porodičnih kuća iz lovačke puške ubio komšiju, njegovog brata od tetke, a ranio je jednu ženu koja je ubrzo preminula u kraljevačkoj bolnici.

Ž.R. je zatim u neposrednoj blizini pucao i na četvrtu osobu koja je smeštena u kraljevačku bolnicu i nije u životnoj opasnosti.

Osumnjičeni je pobegao sa mesta zločina, a njegovo beživotno telo kasnije je pronađeno na seoskom groblju. Mediji prenose da je počinilac zločina izvršio samoubistvo tokom bekstva koje je trajalo nekoliko sati.

Motivi zločina za sada nisu poznati, a policija na mestu zločina vrši uviđaj.

Ranjena osoba nije životno ugrožena

Doktor Zvonko Veselinović iz kraljevačke bolnice izjavio je da ranjena osoba, koja je na lečenju u toj ustanovi, nije u životnoj opasnosti.

Pacijent je smešten u kraljevačku bolnicu gde je u toku njegova dijagnostika, rekao je Veselinović i dodao da “pacijent nije životno ugožen”.

On je naveo da je prethodno danas u toj bolnici preminula ženska osoba koja je bila teško povređene u Ratini. Prema njegovim rečima, upros naporima lekara i pokušajima reanimacije, povrede su bile izuzetno teške.

izvor: N1

Exit mobile version