Naslovna Vijesti Uređen Rekreacioni centar do Bajrama

Uređen Rekreacioni centar do Bajrama

Iako je ramazanski vikend, radovi na uređenju Rekreacionog centra izvode se punom parom. Ova gradska zelena oaza je iz dana u dan sve zelenija, a kako najavljuju nadležni, radovi bi trebalo da budu završeni do Bajrama.

Na uređenju Rekreacionog centra angažovano je više izvođača, a i volonteri pristižu u pomoć, sve u cilju da građani Novog Pazara na vreme dobiju bajramski poklon. Po oceni mnogih ovo je jedan od najboljih projekata u ovoj godini.

”Ovo je jedno od najvećih gradilišta, ne u Pazaru, već u regionu. Ovde su brigade ljudi, i volontera i radnika. Dolazi trava iz Paraćina, iz Kruševca rade sadnice, iz Novog Pazara rade građevinske radove i infrastrukturu i mislim da ćemo stići za Bajram da otvorimo uređeni park”, izjavio je direktor Sportsko-sajamske ustanove Pendik Enes Pljakić.

Najvljeni radovi na izgradnji zalivnog sistema su u završnoj fazi, a obezbeđen je i dotok vode optimalnog kapaciteta.

‘’Upravo su došli ljudi koji će da instaliraju posebne pumpe sa posebnom snagom koje će snabdevati zalivni sistem na celom Rekreacionom centru. Mi smo očistili bunare i dodatno dotok vode osposobili’’, kazao je Pljakić.

Osim uređenja eksterijera, dvorana Pendik uskoro dobija i VIP ulaz.

Iako su radovi u toku i poslednjeg ramazanskog vikenda ove godine, Rekreacioni centar, kao omiljena lokacija novopazarskih sportista, ali i svih građana već dobija obrise uređene zelene gradske oaze.

Exit mobile version