Naslovna Featured Istaknuto UTAKMICA SEZONE Uprava OKK Novi Pazar poziva navijače na meč sa Mladosti...

UTAKMICA SEZONE Uprava OKK Novi Pazar poziva navijače na meč sa Mladosti SP: Podrška sa tribina nam je neophodna

Košarkaški klub Novi Pazar apelovao je na sve ljubitelje sporta i košarke da danas u što većem broju podrže plavo-bele u 16. kolu Druge košarkaške lige protiv Mlodsti iz Smederevske Palanke.

“Izabranici Boška Djokića su izloženi ogromnim naporima, posebno nakon povrede Tarika Brunčevića. Apelujemo na sve ljubitelje sporta da danas dodju u dvoranu “Pendik” i pruže glasnu podršku timu protiv Mladosti” izjavio je direktor kluba Džemil Imamović.

OKK Novi Pazar dočekaće danas u dvorani “Pendik” ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke u 16. kolu Druge košarkaške lige. Ekipi Boška Djokića je potrebna pobeda sa 5 i više poena razlike kako bi prešla na drugu poziciju na tabeli koja vodi u Prvu košarkašku ligu Srbije. Na prvom mestu se nalazi ekipa Slobode koja je u 16. kolu savladala ekipu Zdravlje iz Leskovca sa 100:91 i tako upisala 15 pobedu u dosadašnjem delu takmičenja. Ekipa Novog Pazara se nalazi na 3. mestu sa 11 pobeda i 4 poraza isto koliko ima i ekipa Mladosti SP.

Utakmica 16. kola Druge košarkaške lige izmedju OKK Novi Pazar i KK Mladost Smederevska Palanka igraće se danas u 17:00 sati u dvorani “Pendik”. Ulaz je besplatan.

E.Ć.

Exit mobile version