Naslovna Featured Istaknuto Veliki korak ka plej-ofu

Veliki korak ka plej-ofu

veliki-korak-ka-plej-ofu

Rukometaši Novog Pazara savladali su večeras na svom terenu ekipu Železničara 1949 sa 35:30 (16:19), u utakmici 11. kola B grupe Arkus lige.

Sastav iz Niša imao je u nekoliko navrata u prvom poluvremenu i četiri gola prednosti, a pobednika je odlučila serija Pazara od 5:0 za plus četiri (27:23) u 45. minutu.

Domaćina su predvodili Zlatko Rakića sa osam, Danijel Radisavljević i Sead Međedović sa po sedam, najbolji igrač susreta Nemanja Dimitrijević sa šest i Aleksandar Stojanović sa pet golova, kao i golman Goran Raković sa 14 odbrana.

Bolji od ostalih u redovima Železničara 1949 bili su Lazar Anđelković sa sedam, Aleksandar Stojanović sa šest, Aleksandar Pavlović sa pet i Marko Milosavljević sa četiri pogotka, dok je čuvar mreže Nišlije Miroslav Kocić upisao 12 odbrana (dva sedmerca).

Železničar 1949 i dalje je lider B grupe Arkus lige sa 15 bodova, a četvrtoplasirani Novi Pazar sa 12 bodova poslednji je tim u zoni plej-ofa.

U zaostalim mečevima 10. kola, koji su na programu 16. decembra, Pazar će igrati protiv Metaloplastike u Šapcu, dok će Železničar 1949 gostovati Radničkom iz Kragujevca.

M. Minić

Exit mobile version